Traducere Franceză Română

Tradus text

Traducere Franceză RomânăLimba Franceză este vorbită în special în Franța, Belgia, Elveția, Canada și în unele țări din Africa. Este limba maternă pentru aproximativ 77 de milioane de oameni și până la 128 de milioane de oameni o utilizează ca a doua limbă. Franța, oficial Republica Franceză este situată în Europa de Vest. Un stat democratic, dezvoltat care se învecinează cu Belgia, Luxemburg, Germania, Elveția, Italia, Monaco, Andorra și Spania. Este una dintre fondatorii Uniunii Europene și mijlocul legal de plată aici este euro. Franța este după Rusia și Ucraina a treia cea mai mare țară europeană. Are o suprafață de 668,763 km2. În Franța, trăiește aproximativ 65 de milioane de oameni și anual este vizitată de peste 80 de milioane de turiști din întreaga lume.

Limba oficială este limba franceză. Franța este renumită pentru vinurile, brânzeturile și gastronomia în general. În lunile de vară, turiștii caută odihnă și plaje frumoase de pe Riviera Franceză. În Alpii francezi, în schimb iarna vă puteți bucura de schi. De asemenea aici se află cel mai înalt punct din Europa de Vest Mont Blanc (4 810 m). Capitala Paris este unul dintre cele mai vizitate orașe din lume. Mândria orașului este, fără îndoială, Turnul Eiffel. Muzeul din palatul Luvru este cel mai vizitat muzeu de artă din lume. În apropierea Parisului se află faimosul palat Versailles. Despre istoria bogată și frumusețile naturale ale Franței vă vor convinge și imaginile de la televizor de la celebra Tour de France – cele mai cunoscute curse de ciclism din lume. Printre cele mai populare sporturi franțuzești se numără fotbalul și tenisul. Limba franceză face parte din limbile romanice și nu este atât de ușor să o învățați.

Este o limbă foarte fonetică și este considerată una dintre cele mai frumoase limbi din lume. Pe internet traducerile în limba franceză sunt căutate. Serviciile de traducere vă oferă și translatorul nostru de propoziții. O să vă traducă fără probleme și o propoziție mai lungă pe care doriți să o traduceți în limba română. De asemena baza noastră de date de cuvinte franceze este la un nivel înalt, așadar convingeți-vă singuri.