Traducere Spaniolă Română

Tradus text

Traducere Spaniolă RomânăLimba spaniolă este a doua cea mai utilizată limbă din lume. Ca limbă maternă o utilizează astăzi, în jur de 500 de milioane de persoane. Cu această limbă ne întălnim în Europa, America Latină, Africa și în unele insule din Asia. Regatul Spaniei este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Acest stat de coastă cu o suprafață de 505 990 km2 este după Franța cea mai mare țară a Uniunii Europene. Țările vecine sunt: Franța, Andorra, Portugalia și Gibraltar. Spania este înconjurată de Oceanul Atlantic și Marea Mediterană.

Teritoriul spaniol include, de asemenea, Insulele Baleare din Marea Mediterană și Insulele Canare din Oceanul Atlantic. Are aproximativ 46,5 milioane de locuitori. Centrul țării este predominant montan. Zonele joase predomină în principal în vestul țării. În inima Spaniei se află capitala Madrid, cu peste 3 milioane de locuitori. Aceasta se clasează printre orașe europene cu cel mai mare număr de copaci și zone verzi pe cap de locuitor. Pe lângă infrastructura modernă, orașul și-a păstrat și caracterul istoric. Printre cele mai cunoscute monumente se numără Palatul Regal, Teatrul Regal, parcul Buen Retiro din anul 1631 și clădirea Bibliotecii Naționale din secolul al 19-lea. Palatul Regal din Madrid este reședința oficială a familiei regale.

Arhitectura sa a fost inspirată de schițe pentru construirea Luvrului din Paris. Madridul de asemena găzduiește cel mai renumit și mai bogat club de fotbal din lume – Real Madrid. Spania este cunoscută nu numai pentru fotbal, ci și pentru dans (tango, flamengo), lupte cu taurii sau bucătăria (paella). Este o destinație turistică căutată în special în timpul lunilor de vară. Posibil pentru că aici se găsește cele mai multe baruri din întreaga Europă.

Limba spaniolă este o limbă care cu siguranță se merită să o învățați. Ajutorul potrivit este de asemenea și translatorul nostru de propoziții din spaniolă în limba română. Acesta conține un vocabular larg al acestei limbi sudice, care garantează o traducere de înaltă calitate a frazelor. Pe drumuri va fi de mare ajutor și versiunea noastră mobilă.