Traducere Germană Română

Tradus text

Limba germană vorbește peste 120 de milioane de oameni în 38 de țări ale lumii, majoritatea din Europa. Germania face parte din țările central-europene. În partea de nord se învecinează cu Danemarca, la est se învecinează cu Polonia și Cehia, la sud cu Austria și Elveția iar la vest se învecinează cu Franța, Luxemburg, Belgia și Olanda. Din partea de nord este înconjurată de Marea Nordului și Marea Baltică. Cu o suprafață de 357 385,71 km2 este a 5-a cea mai mare țară din Uniunea Europeană.

Trăiește aici aproximativ 82 de milioane de locuitori, ceea ce reprezintă cel mai mare număr din țările din Uniunea Europeană. Germania este Republica Federală, formată din 16 state. Limba oficială este germana și moneda euro. Acest stat este principalul imbold politic și economic ale continentului european. În clasamentul mondial se poate mândri cu locul patru în economie. Din punct de vedere istoric, această țară este asociată în primul rând cu 1 și al 2-lea război mondial, care a marcat-o foarte mult. În anul 2010, Germania a pus punct după Primul război mondial, când definitiv și-a plătit datoria. Germanii sunt, fără îndoială, cunoscuți pentru gastronomia lor, mai ales pentru berea și cârnații.

Traducere Germană Română

 

De acest lucru vă puteți convinge la Oktoberfestul din München, care este vizitat de un număr mare de turiști în fiecare an. Capitala Berlin face parte din cele mai mari orașe cu un număr de 3,5 milioane de locuitori. Este un centru cultural și istoric cu numeroase monumente. Printre acestea se numără Poarta Brandenburg, Zidul Berlinului și cel mai mare Muzeu Evreiesc din Europa. Gradina Zoologica din Berlin este una dintre cele mai vizitate din Europa. Aceasta se poate mândri cu cel mai mare număr de diferite specii din lume. Berlin nu a fost întotdeauna capitala Germaniei. Capitalele Germaniei în trecut au fost: Aachen, Regensburg, Frankfurt am Main, Nürnberg, Berlin, Weimar și Bonn.

Limba germană se află în școlile noastre după limba engleză una dintre cele mai frecvente limbi de predare. Translator nostru de propoziții este fiabil și rapid. Avantajul este că îl aveți la dispoziție online și astfel îl puteți avea întotdeauna la îndemână. Limba germană are o gramatica dificilă, deseori cele mai problematice sunt conjugările verbelor și declinarea substantivelor. De aceea dicționarul germano română ar fi foarte util de asemenea și în formă de carte.