Traducere Rusă Română

Tradus text

Traducere Rusă RomânăCu limba rusă, ne vom întâlni în principal în Europa de Est și Asia. Este limba maternă pentru mai mult de 167 de milioane de oameni. Este o limbă oficială, de exemplu, în Rusia, Belarus, Kazahstan și Kârgâzstan. Rusia sau țara oportunităților nelimitate se extinde pe două continente. Aceasta acoperă o parte substanțială din Europa de Est și aproape toată Asia de Nord. Cu o suprafață de 17 100 000 km2 este cea mai mare țară din lume. Imaginați-vă că este chiar mai mare decât planeta Pluto.

Federația Rusă se învecinează cu 16 țări și cu 14 pe uscat. De exemplu, America este la doar patru kilometri distanță de Rusia. Rusia este singura țară din lume, a cărei coastă este înconjurată de 13 mări. Cu un număr de 146 800 000 de locuitori, este a noua cea mai populată țară din lume. Teritoriul este împărțit în 84 de subiecte federale din care 22 de republici. Rusia este unica țară din lume care are consecutiv 9 fusuri orare. Majoritatea populației aparțin Bisericii Ortodoxe și mondea oficială este rublă rusă.

Economia Rusiei se numără printre zece cele mai mari economii din lume. Dintre țările lumii are cele mai mari rezerve de resurse naturale. Din punct de vedere energetic, Rusia este un stat autonom. În Rusia se află cel mai adânc și mai vechi lac din lume – Lacul Baikal. Marea Caspică este din nou cel mai mare lac din lume. Federația Rusă este o țară cu climat predominant rece. Temperaturile în timpul iernii scad sub punctul de îngheț. Siberia reprezinta 77% din suprafață, ceea ce influențează clima țări.

Poate de aceea rușii se caracterizează printr-un consum ridicat de alcool. Capitala Moscovei este un important centru economic, istoric și cultural al evenimentelor din Rusia. Kremlinul, Piața Roșie și Templul Vasiľa Blaženého reprezintă doar o fracțiune din monumentele oferite de Moscova. Limba rusă este cea mai răspândită limbă slavonă. Este din ce în ce mai căutată și, prin urmare, nu trebuie să lipsească nici din translatorul nostru de propoziții.

Traducerile din limba rusă în limba română funcționează fără probleme, în ciuda faptului că rusia folosește alfabetul chirilic. Datorită versatilității, puteți utiliza, de asemenea, traduceri pentru dispozitive mobile susținute de sisteme Android și iOS.