Traducere Japoneză Română

Caractere rămase:

Traducere:

tradus text

 

Traducere Japoneză RomânăJaponia este o insulă situată în Asia de Est, aflată în Oceanul Pacific. Este cunoscută și sub denumirea Țara Soarelui Răsare. Are o suprafață de 377 835 km2. Populația este estimată la peste 127 de milioane. Japonia este formată din mai mult de 3000 de insule, cele mai mari fiind Hokkaido, Honshu, Shikoku și Kyushu. Japonia are un relief predominant muntos. Cel mai înalt munte este vulcanul Fuji și are 3776 m. În țară există încă 200 de vulcani și în fiecare an se înregistrează până la 1500 de cutremure. Limba oficială este limba japoneză și în magazine veți plăti cu yenul japonez. Japonezii sunt cunoscuți ca fiind cei mai longevivi oameni de pe planetă. Durata medie a vieți este de 83 de ani.

Cel mai bătrân om care a urcat pe muntele Everest a fost însuși japonezul Yuichiro Miura de 80 de ani. Japonezii mănâncă orezul la aproape orice masă, printre specialități japoneze este fără îndoială sushi. În restaurante și baruri, însă, uitați de bacșiș. Se consideră a fi nepoliticos. Japonezii sunt de asemenea cunoscuți pentru lucrurile făcute de calitatea. Au în ei înrădăcinați responsabilitate și fac lucrurile în mod cinstit. Și acesta este motivul pentru care ocupă locul 3 pentru cea mai puternică economie pe lume.

Din Japonia provine o serie de branduri de top. Din domeniul electronicii, de exemplu, Sony și Panasonic. Reprezentantul de automobile este Toyota cu succes la nivel mondial. În Japonia transportul feroviar este atât de punctual încât dacă întârzie o să vă ceară scuze. Pe insula Honshu găsim capitala Tokyo cu peste 13 milioane de locuitori. Cu suburbii și aglomerări ale orașelor înconjurătoare, aceasta este cea mai mare zonă metropolitană din lume, unde trăiesc până la 35 de milioane de locuitori. Tokyo are o atmosferă irepetabilă și este plin de paradoxuri. Pe de o parte, puteți vedea clădirile moderne cu cele mai scumpe panouri publicitare din lume, iar pe cealaltă parte parcuri liniștite, cu temple și altare.

Traducerea propozițiilor din japoneză în română este foarte dificilă. Japonezii folosesc caracterele lor speciale care alfabetul nostru nu cunoaște. Translatorul nostru de propoziții din japoneză în limba română o să fie capabil să vă ajute și în ciuda acestor caractere. După caz puteți utiliza și versiunea noastră mobilă, care va fi deosebit de utilă atunci când călătoriți.